مهاجرت
مهاجرت

كنگره در موسسه پژوهشي انار زرين معمولاً بزرگ تر و رسمي تر از ورك شاپ، كنفرانس و سمپوزيوم است. در كنگره ها جز اعضاي گروه اصلي تشكيل دهنده، معمولاً سازمان هايي نيز به عنوان "حمايت كننده" Sponsor حضور دارند. *كنگره هاي بين المللي يا جهاني معمولاً با فواصل بيش از يك سال و كنگره هاي ملي با فواصل يك ساله برگزار مي شوند.   ورك شاپ Workshop كارگاه كارگاه يا ورك شاپ به جلساتي گفته مي شود كه در آن تبادل انديشه، بحث آزاد و ارائه روش هاي عملي براي كاربرد يك مهارت، جريان دارد. در كارگاه معمولاً تعدادي محدود مشاركت داشته و درباره موضوعي خاص عميقاً بحث مي كنند تا با روند خلاقيت و توليد مثلاً يك خط مشي يا راه حل ويژه آشنا شوند. در اين نوع گردهمايي، گروهي خاص حضور داشته، كمترين سخنراني از سوي مدير برنامه ارائه مي شود و درعوض، شركت كنندگان، در موضوع مشاركت جدي دارند. كارگاه بيش از انتقال دانش، محل انتقال تجربيات و رشد مهارت هاست.   كنفرانس Conference كنفرانس شامل انواع گردهمايي ها در زمينه هاي مختلف است اما معمولاً به همايش هايي گفته مي شود كه با برنامه كار و دستورجلسه رسمي براي بحث، مذاكره، مشاوره، همفكري ويا تبادل نظر و مبادله اطلاعات؛ جهت يافتن راه حل، رفع مشكل خاص، گرفتن رهنمود يا تصميم سازي تشكيل مي شود. شركت كنندگان از افرادي با علايق يا تحصيلات و يا آموزش هاي مشابه، به جلسه دعوت شده و در صدد يافتن پاسخ براي پرسشي خاص، در زمينه مسائل سازمان، انجمن يا هيأت و گروه خود هستند. كنفرانس داراي تعريف قطعي و محدوديت خاص نيست اما به طور معمول در مقايسه با كنگره، داراي ابعاد كوچك تر، زمان كوتاه تر و اهدافي محدودتر مي باشد. معمولاً كنفرانس ها در يك "مركز اجتماعات Convention Center برگزار شده و مي تواند شامل انواعي از روش هاي ارتباطي مثل "ميزگرد"، "پانل"، "سخنراني عمومي" و يا "بحث هاي پراكنده گروهي" در راستاي يك موضوع واحد باشد. گاه شركت كنندگان از راه دور، با استفاده از امكانات ارتباطي نوين با هم ارتباط برقرار مي كنند كه به آن "تله كنفرانس"، "ويدئوكنفرانس" يا "كنفرانس از راه دور" گفته مي شود. همچنين «كنفرانس» به برنامه هاي آموزشي كه براي گروه كوچكي از دانشجويان سطوح پيشرفته برگزار مي شود نيز اطلاق مي گردد.   سمينار در دوره هاي آموزشي  Seminar سمينار نوعي كنفرانس است كه براي تبادل نظر گروهي كوچك تشكيل مي شود؛ يك يا چند نفر از آنها سخنران و بقيه شنونده هستند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۵۲:۲۸ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

مراحل اصلي براي گرفتن ويزاي دانشجويي كانادايي

در اينجا مراحلي كه دانشجويان ايراني براي دريافت ويزاي تحصيل در كانادا بايد انجام دهند ذكر شده است:

 

مي توانيد براي ويزا به صورت آنلاين و يا كاغذي درخواست دهيد . از آنجايي كه در ايران سفارتي براي  در خواست ويزا وجود ندارد، براي مصاحبه بيومتريك و ثبت اسناد كاغذي خود بايد به خارج از ايران سفر كنيد.مقامات كانادايي  كشور تركيه را پيشنهاد مي دهند.

 

بنابر وضعيت شما ، پس از تجزيه و تحليل درخواست، ممكن است براي مصاحبه ويزا  دعوت شويد.دانشجويان ايراني ممكن است در طول فرايند درخواست ويزا ، مجبور به ارائه بيومتريك شوند .بيومتريك شما اساسا، اسناد شناسايي اضافي مانند اثر انگشت و تصاوير صورت است كه كشور مقصد براي مقاصد امنيتي استفاده مي كند.

 

مجوز تحصيل در كانادا براي مدت + ۳ ماه معتبر است. در صورتي كه بخواهيد در برنامه تحصيلي خود باقي بمانيد ممكن است مجبور شويد هر ساله ويزاي خود را تمديد نماييد. درصورتي كه پس از تكميل دوره تحصيلي خود قصد نماييد در كانادا بمانيد، بايد نوع رواديد خود را از طريق اداره مهاجرت تغيير دهيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۰۰:۲۵ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

مراحل اصلي براي گرفتن ويزاي دانشجويي كانادايي

در اينجا مراحلي كه دانشجويان ايراني براي دريافت ويزاي تحصيل در كانادا بايد انجام دهند ذكر شده است:

 

مي توانيد براي ويزا به صورت آنلاين و يا كاغذي درخواست دهيد . از آنجايي كه در ايران سفارتي براي  در خواست ويزا وجود ندارد، براي مصاحبه بيومتريك و ثبت اسناد كاغذي خود بايد به خارج از ايران سفر كنيد.مقامات كانادايي  كشور تركيه را پيشنهاد مي دهند.

 

بنابر وضعيت شما ، پس از تجزيه و تحليل درخواست، ممكن است براي مصاحبه ويزا  دعوت شويد.دانشجويان ايراني ممكن است در طول فرايند درخواست ويزا ، مجبور به ارائه بيومتريك شوند .بيومتريك شما اساسا، اسناد شناسايي اضافي مانند اثر انگشت و تصاوير صورت است كه كشور مقصد براي مقاصد امنيتي استفاده مي كند.

 

مجوز تحصيل در كانادا براي مدت + ۳ ماه معتبر است. در صورتي كه بخواهيد در برنامه تحصيلي خود باقي بمانيد ممكن است مجبور شويد هر ساله ويزاي خود را تمديد نماييد. درصورتي كه پس از تكميل دوره تحصيلي خود قصد نماييد در كانادا بمانيد، بايد نوع رواديد خود را از طريق اداره مهاجرت تغيير دهيد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۵۷:۲۳ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

دروس دانشگاهي كشور روسيه به دو صورت روسي و انگليسي تدريس مي شوند .متقاضيان به اخذ پذيرش تحصيل در روسيه ، مي بايست مدارك دال بر تسلط به اين زبان را به دانشگاه ارائه نمايند. ذكر اين نكته لاذم است كه ابتدا اطلاع درباره زبان تدريس رشته ي مورد نظر خود را كسب كرده سپس در دوره هاي زبان ثبت نام فرمائيد

 

همان طور كه در مطالب قبلي ذكر كرديم متقاضيان مي توانند در دانشگاه هاي انگليسي زبان تحصيل كنند . افرادي كه قصد تحصيل به زبان انگليسي را دارند مي بايستي مدرك IELTS 6-6.5 را به دانشگاه ارائه دهند . علاقه منداني كه قصد تحصيل به زبان انگليسي را دارند اما مدرك ندارند نگران نباشند زيرا موسسه زبان آريانا پارس با داشتن دوره هاي فشرده زبان انگليسي در مدت زمان محدود شما را به نتيجه دلخواهتان مي رساند.

 

حق كار

 

دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد كشور روسيه مجوز كار در محدوده اي 20 ساعته بصورت هفتگي دارا مي باشند و ميانگين حقوق اين افراد حدودا بين 8 تا 10 دلار به ازاي هر ساعت مي باشد كه كه مجموع درآمد هاي حاصله از كار دانشجويي ميتواند براحتي هزينه هاي زندگي و تحصيل در روسيه فرد را در يك سال پوشش دهد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۹:۲۷ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

لازمه تحصيل در گرجستان براي اشخاص خارجي در وهله اول تسلط كافي به زبان انگليسي مي‌باشد. از اين رو ارائه مدرك زبان آيلتس حداقل 5.5 براي داوطلبان ورود به دانشگاه‌هاي اين كشور الزامي مي‌باشد. همچنين لازم به ذكر است متقاضيان تحصيل در دانشگاه‌هاي گرجستان علاوه بر تسلط به زبان انگليسي بايد  جهت و تامين مايحتاج روزانه خود و امرار معاش به زبان گرجي نيز آشنايي كافي داشته باشند چرا كه اغلب مردم گرجستان با زبان انگليسي آشنايي ندارند.

 

هزينه زندگي و تحصيل در گرجستان به نسبت اكثر كشورهاي اروپايي بسيار ارزان‌تر و مقرون به صرفه‌تر است و هزينه زندگي شخص به صورت ميانگين 500 الي 700 دلار در ماه مي‌باشد.

 

مزاياي تحصيل در گرجستان

كيفيت آموزشي بسيار بالا و مطابق با استانداردهاي آموزش در اروپا

مورد تاييد بودن مدرك دانشگاهي اين كشور در ميان ساير دانشگاه‌هاي اروپايي

هزينه زندگي و تحصيل ارزان‌تر نسبت به ساير كشورها

امكان اخذ ويزاي شنگن و سفر به راحتي به كشورهاي اروپايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۵۳:۰۶ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

تحصيل در چين در رشته دارو سازي در چين يك پارچه و مستقيم نمي باشد به ابن صورت كه ابتدا بايد دوره ليسانس را گذرانده و بعد از ليسانس وارد مقطع ارشد شده كه با اتمام ارشد اين رشته،مدرك كل دوره برابر مي شود با دكتراي حرفه اي داروسازي در ايران.

 

دانشگاه ژنگرو :

 

اين دانشگاه در شمال چين قرار دارد يكي از دانشگاه هاي مورد تاييد ايران در كشور چين دانشگاه ژنگرو مي باشد كه در فاصله ۲۰۰۰ كيلومتري پكن و فاصله زماني ۴ ساعته تا آن شهر قرار دارد.

 

اين دانشگاه رشته هاي پزشكي ، دندانپزشكي و دارو سازي را براي متقاضيان در بخش بين الملل ارائه ميدهد.

 

هزينه تحصيل در چين در دانشگاه ژنگرو براي رشته پزشكي و دندانپزشكي ۳۵۰۰۰ يوان و هزينه خوابگاه ۵۰۰۰ يوان، هزينه خوابگاه ۵۰۰۰ يوان و هزينه داروسازي ۳۰۰۰۰ يوان مي باشد .

 

خوابگاه هاي دخترانه و پسرانه دانشگاه ژنگرو از هم جدا بوده و شامل اتاق هاي دو تخته و سه تخته با تجهيزات كامل مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۱۹:۵۷ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

رشته هاي تحصيلي محبوب در فرانسه

تحصيل پزشكي

تحصيل حقوق

تحصيل فلسفه و هنر

تحصيل تجارت بين الملل

تحصيل مد و فشن

تحصيل در فرانسه – هزينه زندگي و تحصيل در فرانسه

هزينه زندگي در فرانسه حداقل ماهانه ۱۲۰۰ يورو است كه اين حداقل دستمزد است اما براي دانشجويان مزايايي قايل هستند مثل رستوران و خوابگاه كه اين باعث كاهش هزينه تا ميزان ۸۰۰ يورو ميشود.هزينه هاي تحصيل در فرانسه براي دانشجويان بين المللي در اكثر رشته ها رايگان است اما تحصيل در برخي از رشته ها كه مستلزم پرداخت شهريه است در طول يك سال تحصيلي حداقل ۶۰۰۰ يورو در سال مي باشد.دانشجويان بين المللي در كشور فرانسه در هر هفته حدود ۲۰ ساعت اجازه كار قانوني دارد.به دليل هزينه هاي بالاي زندگي براي دانشجويان در فرانسه معمولا دانشجويان براي گذراندن دوره دكترا تخصصي و فوق دكترا اقدام به تحصيل در فرانسه مينمايند.متقاضي تحصيل در فرانسه، امكان همراه بردن همسر و فرزندان زير ۱۸ سال خود را با ويزاي دانشجويي فرانسه دارد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۰۰:۰۸ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

برايي تحصيل در استراليا 43 دانشگاه وجود دارد. همه آنها موسسات دولتي حمايت شده و معتبر توسط دولت استراليا هستند. اين موسسات همچنين مسئول تحقيق و آموزش دانشجويان دكتري هستند. برخي از پژوهش هاي دكترا مانند زيست شناسي دريايي و انسان شناسي تنها در استراليا مي تواند تكميل شود. كشور استراليا براي فارغ التحصيلان دكتراي خود ارزش زيادي قائل مي شود: مدرك دكترا به شما اجازه دهد تا حداقل چهار سال به كار و زندگي در استراليا بپردازيد.

 

در بسياري از موارد، تحقيقات دكترا و تحصيل در استراليا بسيار شبيه به پژوهش PhD در انگلستان است. حدود 336 هزار دانشجوي بين المللي در 43 دانشگاه استراليا مشغول تحصيل دكترا هستند. طول دوره دكترا 3 سال با حدود هزينه 14.000 – 37.000 دلار استراليا است. سال تحصيلي از فوريه تا نوامبر است. دكترا هاي نيمه وقت استراليا مي توانند تا شش سال طول بكشد، اما براي دانشجويان بين المللي قابل دسترس نيست. شرايط يك ويزاي دانشجويي استراليا تاكيد بر تحصيل تمام وقت تحصيل است


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۹:۰۸ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

شرايط گرفتن ويزاي تحصيلي روسيه

بيشتر افرادي كه مي خواهند براي اعزام دانشجو به روسيه بروند و ويزاي تحصيلي روسيه را بگيرند بايد گذرنامه بين المللي داشته باشند تا بتوانند براي تحصيل عازم اين كشور شوند. شرايط مهاجرت و تحصيل در كشور روسيه طبق قاعده خاصي انجام مي شود و بايد تمام اصول را در يك چارچوب انجام داد.

در هر كشوري كه اقامت داشته باشيد، بايد براي درخواست ويزاي تحصيلي روسيه به سفارت روسيه و يا كنسولگري اين كشور مراجعه كنيد تا بتوانيد رواديد خود را انجام دهيد. البته بايد بدانيد كه در بعضي از كشورها مراكز ويزاي خاصي وجود دارد كه مي توانند بهترين خدمات ممكن را براي ويزاي تحصيل در روسيه انجام دهند. در اين صورت مي توانيد اطلاعات لازم را در وب سايت روسيه مشاهده كنيد. البته بايد بدانيد براي انجام بيشتر امور ويزاي تحصيلي روسيه مي توانيد به مشاورين و وكلاي حقوقي موسسه ما مراجعه كنيد. اين افراد بهترين خدمات را براي ويزاي تحصيل در روسيه به شما ارائه مي دهند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۳۱:۰۴ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]

 

براي ادامه تحصيل در آلمان در مقطع دكترا اتمام مقاطع A.M و يا Sc.M با نمرات بالا، ارائه طرح پايان نامه Proposal شرط اوليه است. اين دوره در كشور آلممان حدود 3 تا 4 سال بطول مي انجامد و به زبان آلاني و انگليسي امكانپذير مي باشد.

داشجويان متقاضي ادامه تحصيل در آلمان در اين مقطع ابتدا بايد با مكاتبه با يكي از اساتيد دانشگاه هاي آلمان و جلب نظر وي براي پذيرفتن طرح پيشنهادي اقدام كنند.بديهي ست كيفيت و نوع ارائه طرح پيشنهادي در جلب نطر استاد راهنما تاثير كذار مي باشد.

موسسه DAAD نيز مي تواند در جهت يافتن استاد راهنماي مناسب به شما كمك كند.

در بسياري از رشته ها اعزام دانشجو به آلمان  هزينه ايي نيز بعنوان حقوق دريافت مي كنند كه البته با نظر استاد راهنما، بنا به رشته تحصيلي و توانايي دانشجو خواهد بود.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۱۴:۵۳ ] [ عمادقاسمي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 2
دیروز : 1
افراد آنلاین : 1
همه : 1119
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

اینستاگرامی ها

  دستگاه برش لیزر  /  تور نجف /  دوربین مداربسته بیسیمسئو کار حرفه ای  / تشک بادی /  رزرو هتل /  هتل اسپیناس پالاس / ثبت آگهی رایگان / آهنگ پیشواز / خدمات نظافتی در مشهد / باربری / بسته بندی لوازم منزل / دانلود بازی اندروید / دانلود نرم افزار اندروید /انجام پروژه متلبچت رومطراح و بهینه ساز سئو سایت سیروتا / لوله PVC / اتوبار / اجاره جرثقیلطراحی تخصصی وب سایت